< Grįžti į sąrašą


Prekės šiuo metu neturime.

Noriu būti informuotas kai prekė atsiras:
El.paštas

Kalnų krištolo piramidė (35mm)


10,90

Kalnų krištolas yra labai vertinamas dėl savo „ledinio“ grožio bei gydomųjų ir apsauginių savybių.

Šie kristalai yra labai lengvai užprogramuojami, todėl labai rekomenduotina naujai įsigytą kristalą kuo greičiau pakrauti pozityvia energija. Teisingai užprogramuotas kristlas tą pozityvią energiją spinduliuos atgal į jūsų aplinką. Norėdami užprogramuoti mineralą, laikykite jį savo delne ir sufokusuokite mintis ties tuo, ko norite, siekiate.

Kalnų krištolas laikomas visų gydomųjų kristalų šeimininku dėl savo gebėjimo padidinti ir sustiprinti kitų kristalų gydomasias vibracijas. Manoma, jog jisai stimuliuoja imuno ir kraujotakos sistemas, pagerina energijos srautą ir subalansuoja kūną. Kalnų krištolas naudojamas lengvinti chroninį galvos skausmą, vertigo ir kinetozę (kelionės ligą).

Kalnų krištolas veikia kaip sielos valiklis – sustiprina ir išvalo vidines kūno struktūras ir aplinkinius subtilius kūnus taip apjungdamas fizinę ir proto dimensijas. Jisai koncentruojasi ties vidiniu negatyvumu ir stimuliuoja pozityvias mintis ir jausmus. Pašalinus visą negatyvumą galima pradėti geriau suvokti aplinkinį pasaulį, ugdyti švarų ir skaidrų mąstymą, pasikrauti energija, atkaklumu ir kantrybe. Tai leis kartu su visa žmonija gyventi su šypsena ir meilėje.

Plačiau

Atspalviai ir dydžiai varijuoja.






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Kalnų krištolo piramidė (35mm)
€10,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish