< Grįžti į sąrašą

Azuritas neapdorotas
-

48,90

Į krepšelį


Pasinerkite į savo proto vandenis ir plaukite žemyn, kol atrasite giliai viduje glūdintį lobį. Azuritas yra jūsų deguonies bakas, viliojantis jus pasinerti dar giliau. Tamsiai mėlynas azurito akmuo - tai vieta, kur dangus tarsi susilieja su jūra, ši karbonatinio mineralo sintezė, nušauta vario rūdos ir sumaišyta su malachitu, sukuria spindintį grakštumo ir grožio brangakmenį.

Dvasinės galios prisotintas azuritas gerai žinomas dėl savo gydomosios energijos turtų ir slaptų aiškiaregoškų gebėjimų stiprinimo. Visiems, kuriuos traukia mintis apie galimybę pasinaudoti savo aiškiaregyste, užmegzti ryšį su intuicija ir ieškoti dvasinių vadovų patarimų, azuritas gali būti kaip tik tas akmuo, kuris atvers šias duris. 

Azuritas yra visiškas emocinis valiklis, visada pasiruošęs surišti visas kabančias nerimo, rūpesčių ir išsibarsčiusių minčių gijas. Jis nušviečia visus jūsų sielos kampelius, kurie galėtų būti išgydomi, ir suteikia stiprią paramą bei būties švelnumą, kad padėtų jums tai įveikti su užuojauta ir vidine tiesa.

Visiems, kuriems sunku pakovoti už save ir išsakyti savo nuomonę, arba tiems, kurie jaučiasi per daug nusileidžiantys kitiems, azuritas yra nuostabus brangakmenis, padedantis atsistoti ant kojų ir atsikratyti kaltės jausmo bei žmonių pataikavimo pančių. Viską, kas jums nebetarnauja, gydomoji azurito energija nustumia į šalį. Baimes ir fobijas galima išnaikinti, jei į savo gyvenimą įvesite azuritą. Azuritas ne tik suteiks jums vidinės stiprybės susidurti su savo baimėmis, bet ir padės jūsų širdžiai atlikti visus tuos išskaidrinimus, kad pasiektumėte priežasties šaknis.

  • Svoris: 212 (g).
  • Išmatavimai: 12 x 5.5 x 4 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Azuritas neapdorotas
€48,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish