< Grįžti į sąrašą

Ošo dinaminė meditacija
Su lietuvišku vedimu

5,00

Į krepšelį


Ošo dinaminė meditacija, vedama Ojas meditacijos centro meditacijos meistro Prembudos, kuris yra susijungęs viduje. Jo įkvepiantys ir energizuojantys žodžiai gali padėti nusiderinti į meditacinę energiją ir erdvę. (Įrašas darytas gyvai 2007.04.08)

Ošo dinaminė meditacija - medituojama užsimerkus, tuščiu skrandžiu ryte. Medituojant su kitais, ar vedant meditacijos meistrui, energija bus galingesnė. 
 
Pirmos trys paruošiamosios fazės trunka po 10 minučių, ketvirta – meditacijos ir penkta – sugrįžimo, šventimo fazės - po 15 minučių. Visos meditacijos metu būkite užsimerkę, žiūrėkite vidun. Sunkumas medituojant rodo, kad jūs pasiklydote. Kitaip dinaminė meditacija visada medituojasi lengvai.
 
Pirma fazė - chaotiškas, greitas ir gilus kvėpavimas per nosį, akcentas į iškvėpimą. Būkite totalūs.

Antra fazė - katarsis. Pratrūkite! Išreikškite viską, kas buvo užslopinta, ką reikia ir galima išmesti laukan. Šaukite, rėkite, verkite, voliokitės, šokinėkite, kratykitės, šokite, darykite grimasas, juokitės. Nieko nesulaikykite. Kūno judesiai padeda tekėti energijoms.
    
Trečia fazė - mantra "HU".Iškeltomis rankomis šokinėkite aukštyn-žemyn, tardami mantrą "Hu! Hu! Hu!" taip giliai, kaip įmanoma. Kiekvieną kartą nukrisdami ant pėdų,leiskite garsui smūgiuoti giliai į sekso centrą, kuris yra antrame (vitaliniame) kūne, prie stuburgalio. Išsemkite visą savo seną energiją ir prieikite prie naujos, šviežios, labai gyvos ir neišsemiamos energijos. Šokinėjimas tampa lengvas.

Ketvirta - meditacijos fazė - stop.Sustokite, kur bebūtumėte, tokioje pozoje, kokioje esate, tapkite visiškai neaktyviu. Energija gręžiasi vidun. Mažas piršto ar blakstienos judesys nukreips energiją išorėn ir išsklaidys energijos tekėjimą, šansas bus prarastas. Žiūrėkite vidun.
 
Penkta fazė - šokis. Šokite natūraliai, iš vidaus, išreikškite save. Tai - metas švęsti ir džiaugtis. Palaikykite savo laimę visą dieną.
Meditaciją galima medituoti ir tyliai.

Meditacijos failą gausite po apmokėjimo per 3d. Jūsų norodytu el. paštu.






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Artimiausi renginiai
2024-01-26 - 2024-12-31
Meditacijos mokykla
Prembuda (Vilniuje)

Plačiau
Peržiūrėtos prekės
Ošo dinaminė meditacija
€5,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish