< Grįžti į sąrašą

Briaunuota rožinio opalo apyrankė
4 (mm)

21,00

Į krepšelį


Rožinis opalo akmuo pripildo jūsų aurą ramybės ir taikios energijos. Tai labai tinkamas akmuo emociniam gydymui ir emocijų pusiausvyrai palaikyti. Miegant su šiais gydomaisiais akmenimis po pagalve arba medituojant su rožinio opalo akmeniu virš širdies čakros, jūsų širdis prisipildo užuojautos ir skatina švelniai išspręsti bet kokius skausmingus emocinius įvykius ar prisiminimus. Kartu su rožiniu kvarcu, smaragdais ir rodochrozitu, mūsų nuomone, tai vienas galingiausių širdies čakros akmenų.

Rožinis opalas ypač naudingas jautriems žmones, kuriems reikia gydyti širdies žaizdas. Rausvojo opalo gydomosios savybės pasižymi švelniu dažniu, kuris padeda nuraminti emocinį kūną, išvalyti ir nuraminti širdį, kad jaustumėte meilę, ramybę ir viltį. Jei atsigaunate po išsiskyrimo ar mylimo žmogaus netekties, šie akmenys padės išgydyti širdį ir skausmingas emocijas, padrąsins judėti pirmyn ir vėl atverti širdį meilei.

Rožinis opalas ne tik gydo širdies reikalus, bet ir skatina atsikratyti baimės, nerimo. Jis padeda išsklaidyti stresą, todėl galite būti labiau susikaupę ir ramūs. Jei dažnai būnate nervingi ar neramūs, pabandykite rožinio opalo akmenis nešiotis kartu su rožiniu kvarcu, mėlynuoju agatu ir kitais raminančiais kristalais, kad nuramintumėte nervus.

  • Karoliukų diametras: 4 (mm)
  • Riešo apimtis: 16 - 17 (cm)





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Briaunuota rožinio opalo apyrankė
€21,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish