< Grįžti į sąrašą

Berilų apyrankė
8 (mm)

39,00

Į krepšelį


Senovės Graikijos pakrantėse berilas buvo šlovinamas kaip gydomasis akmuo, sakoma, kad jis stiprina tikėjimą dievais. Nors graikai žvilgsnius kreipė į dangų, šiandien berilas kviečia pažvelgti giliau į savo vidų. Jo švelni ir raminanti prigimtis akimirksniu nuramina nerimastingą protą ir suteikia drąsai reikalingą švelnų postūmį. Tiems, kurie linkę užsisklęsti perdėtos analizės pinklėse, Berilas primena, kad verčiau supaprastinkite savo gyvenimą ir vadovaukitės meilės ir pusiausvyros principais.

Berilio apyrankės nauda neapsiriboja protu, bet persmelkia kiekvieną jūsų egzistencijos kampelį. Švelnios vibracijos taip pat veikia ir fiziškai, palaikydamos jūsų kūną pasirengusį veikti ir geriausios formos kovoje su toksinais. Švari kraujotaka, gerklės infekcijų gydymas ir moterų ciklo palaikymas - tai tik keletas "Beryl" teikiamos naudos sveikatai.

Berilio akmuo taip pat žinomas kaip akmuo, skatinantis aktyviai eiti į gyvenimą ir griebti jį už ragų. Jei jums reikėjo postūmio, kad galėtumėte labiau orientuotis į tikslą, arba jei tiesiog trokštate daugiau motyvacijos gyvenime, kad pajustumėte vėją savo burėse, šis džiaugsmingas kristalas yra visada išmintingas ir pasiruošęs jus pagreitinti. Tai akmuo, kuris mato jūsų didelį potencialą ir suteiks jums būtent tai, ko reikia, kad galėtumėte gyventi ties savo galimybių riba.

  • Riešo apimtis: 16 - 17 (cm).
  • Karoliukų diametras: 0.8 (cm).





  • Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
    Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
    Darbo laikas ir žemėlapis čia.
    Laukiame Jūsų!



    Peržiūrėtos prekės
    Berilų apyrankė
    €39,00

    EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish