< Grįžti į sąrašą

Vaivorykštinio fluorito energetinė apyrankė
Magiški aksesuarai

16,90

Į krepšelį


Šis ypatingas akmuo, spindintis akinančiais atspalviais, turi daugiau nei mistikos pojūtį. Tačiau, nepaisant jo įkrautos energijos ir nežemiškų vibracijų, vaivorykštinis fluoritas taip pat yra įžeminantis akmuo - jis padeda išlikti pririštiems net tada, kai atrodo, kad dangus griūva. 

Vaivorykštinis fluoritas yra švytinčio grožio, o jo savininkui suteikia didelę įžvalgą. Tai akmuo, kviečiantis greitai apdoroti informaciją. Dėl to jis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie gali pasiklysti detalėse, ir tiems, kuriems sunku priimti sprendimus. Kad šis suvokimas dar labiau sustiprėtų, vaivorykštinis fluoritas iššaukia iš slėptuvės jūsų giliai įsišaknijusią intuiciją, apsaugo jus nuo išorinių manipuliacijų.

Nešiodami vaivorykštinio fluorito energetinę apyrankę galite pajusti, kad jūsų kūrybiškumas ima suaktyvėti, o bendravimas įgauna aiškesnį toną. Tai akmuo, kuris sutelkia dėmesį į dvasios išraišką, suteikdamas vienodai meilės ir supratimo kartu su stiprybe projektuoti save visatoje nebijant kitų minčių ar priekaištų.

  • Karoliukų išmatavimai: 1.2 (cm).
  • Riešo apimtis: 16 - 17 (cm)
  • Metaliniai akcentai varijuoja.





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Vaivorykštinio fluorito energetinė apyrankė
€16,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish