< Grįžti į sąrašą

PUIKI DOVANA
Amazonito apyrankė žaismingumui su Buda
0.8 (cm)

10,90

Į krepšelį


Įtempkite savo žandikaulį. Stipriai suspauskite kumščius. Įtempkite kiekvieną savo kūno raumenį. Dabar įsivaizduokite, kad išliksite tokie įsitempę dienomis, savaitėmis ar net mėnesiais. Kai esame pilni nerimo,  streso ir bandome viską griežtai kontroliuoti - kenčiame vietoj to, kad mėgautumėmės gyvenimu.

Ši amazonito apyrankė primena, jog reikia reguliariai atsikvėpti, būti momente ir paleisti tą griežtą kontrolę, kad į gyvenimą galėtų įžengti ramybės ir džiaugsmo jausmas. Amazonitas ištraukia jus iš įtemptos ar užblokuotos nuotaikos ir verčia jus siekti to, kas daro jus laimingus. 

Amazonito apyrankė ypač naudinga tiems, kurių širdies energija yra suvaržyta dėl skaudžios patirties. Jis turi į priekį judančią energiją, kuri skatina jus ieškoti naujų džiaugsmų ir nustoti žvalgytis atgal į senas nuoskaudas.

Naudojimo instrukcija: dėvėkite apyrankę ant bet kurio riešo ir tris kartus garsiai ištarkite savo intenciją. Dienos metu kiekvieną kartą pajutę apyrankę ant savo riešo, prisiminkite savo intenciją. Prieš einant miegoti apyrankę padėkite ant selenito kristalo, kad ją išvalytumėte.

Zodiako ženklas: Mergelė, Avinas, Liūtas, Skorpionas.

Čakra: Širdies.

Riešo apimtis: 16.5 (cm).
Karoliukų dydis: 0.8 (cm).






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Amazonito apyrankė žaismingumui su Buda
€10,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish