< Grįžti į sąrašą

Hematito ir granato apyrankė stabilumui su OM simboliu
0.4 (cm)

12,90

Į krepšelį


Tai, kaip žvelgiate į gyvenimą, gali turėti didžiulį poveikį jūsų patirčiai, todėl svarbu sutelkti dėmesį į savo vidinę aplinką. Šios stabilizuojančios apyrankės pagalba galite atlaikyti net labiausiai įtemptas ar netikėčiausias akimirkas jausdamiesi energetiškai saugiai. Apyrankėje esančių hematito akmenų svoris sujungia jus su žeme po jūsų kojomis, todėl galite jaustis įsišakniję ir stabilūs net tada, kai gyvenimas atrodo įtemptas ar chaotiškas. Būdami ramūs ir susikaupę galėsite pažvelgti į gyvenimą iš aukštesnės perspektyvos. 

Ši stabilizuojanti apyrankė bus esminis jūsų kasdienio energingo garderobo komponentas, tačiau tai taip pat labai veiksminga priemonė kiekvienam, išgyvenančiam reikšmingus gyvenimo pokyčius. Jei jaučiatės ypač pervarge arba išsibalansuoti, ši apyrankė gali padėti rasti savo centrą, todėl ji bus tinkama visiems, kurių horizonte laukia dideli pokyčiai.

Naudojimo instrukcija: dėvėkite apyrankę ant kairiojo riešo ir tris kartus garsiai ištarkite savo intenciją. Dienos metu kiekvieną kartą pajutę apyrankę ant savo riešo, prisiminkite savo intenciją. Prieš einant miegoti apyrankę padėkite ant selenito kristalo, kad ją išvalytumėte.

Zodiako ženklas: Vandenis, Avinas.

Čakra: Šaknies.





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Hematito ir granato apyrankė stabilumui su OM simboliu
€12,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish