< Grįžti į sąrašą

Chakra Cards for Belief Change orakulo kortos
Nikki Gresham-Record

26,90

Į krepšelį


Transformuojanti kortų kaladė ir vadovas, skirtas teigiamiems pokyčiams kurti naudojant aukštos vibracijos čakrų vaizdinius ir įsitikinimų teiginius.

- 56 spalvotos kortos, kurių kiekvienoje pavaizduotas pagrindinės čakros arba jos aspekto atvaizdas, taip pat su čakromis susiję įsitikinimai ir teiginiai, skirti energetiniam pertvarkymui.

- Pridėtame vadove aprašyta, kaip naudoti korteles terapinėms gairėms ir įkvėpimui arba kaip įsitikinimų keitimo metodo "Healing In Sight" dalį.

- Paaiškinama, kaip pasirinkti kortas, kad nustatytume įsitikinimus, su kuriais turime dirbti, arba kaip padėti mums tapti vibracijų atitikmeniu norimam įsitikinimui ar gyvenimo patirčiai.

Kortų kaladė ir terapijos priemonė viename - "Čakrų kortos įsitikinimams keisti" siūlo 56 spalvotas kortas, kurios padės jums pakeisti nenaudingus įsitikinimus ir pakelti savo vibraciją, kad pradėtumėte kurti norimą realybę. Kortose yra aukštos vibracijos spalvoti čakrų atvaizdai, kuriuos galima naudoti kaip terapinio vadovavimo ir pozityvaus pasireiškimo priemones. Energijos terapeutė ir psichologė Nikki Gresham-Record aiškina, kaip nesveiki įsitikinimai gali įsišaknyti čakrose, sukeldami energetinius blokus, kurie veikia mus emociškai, protiškai ir dvasiškai. Kiekvienai čakrai ji nukreipė 28 įsitikinimus, kuriuos galima transformuoti naudojant čakrų korteles ir pridedamame vadove aprašytą gydymo metodą "Healing In Sight".

  • Kaladę sudaro: 56 kortos, instrukcinis vadovas (anglų k.).
  • Pakuotės išmatavimai: 10.6 x 15.2 x 3.4 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Chakra Cards for Belief Change orakulo kortos
€26,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish