< Grįžti į sąrašą

Angels and Auras Oracle kortos
Hay House

27,98

Į krepšelį


"Angelai ir auros" - tai galingas ir žaismingas savęs pažinimo ir spėjimo metodas, skirtas visiems, norintiems į savo dvasinę praktiką įnešti stebuklingos vibracijos ir sugrąžinti į gyvenimą taip reikalingų spalvų!

Radleigh Valentine ir Dougall Fraser - bestselerių autoriai, dvasiniai mokytojai ir brangūs draugai, pradėję įžvelgti įdomių paralelių savo kūryboje. Jie pastebėjo ryšį tarp spalvų, kuriomis vibruoja archangelai, ir auros spalvų, kurių savo darbuose moko Dougallas. Tai paskatino dvejus metus drauge vesti itin populiarius Angelų ir aurų kursus tūkstančiams mokinių, o dabar - dieviškąjį bendradarbiavimą - Angelų ir aurų orakulą.

12 pagrindinių kortų vaizduoja konkrečius arkangelus ir jų auros spalvas, kurios skaitytoją veda savęs pažinimo keliu. Šios kortos parodo, kaip angelai nuolat kalba su mumis spalvų kalba. Likusios kortos suteikia dangiškąjį palaikymo chorą ir yra tikslingai sukurtos atsižvelgiant į dieviškąją išmintį. Kiekviena žinia pavaizduota spalvingais vaizdais, kurie įkvepia ir primena skaitytojui, kad gyvename gyvybingame energijos pasaulyje.

Tai, ką čia sužinosite, gali pakeisti viso jūsų gyvenimo kryptį - ir aplinkinių žmonių gyvenimus, nes atskleisite spalvų kalbą, užmegsite ryšį su dieviškumu ir visiškai nauju lygmeniu pasinaudosite angelų ir aurų išmintimi.

  • Kaladę sudaro: 44 kortos ir vadovas (anglų k.).
  • Pakuotės išmatavimai: 10 x 13.8 x 3.5 (cm).

Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.






Peržiūrėtos prekės
Angels and Auras Oracle kortos
€27,98

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish