< Grįžti į sąrašą

The Medicine Woman Oracle
Rockpool

26,69

Į krepšelį


Šis orakulas, sukurtas Catherine Maillard ir dailininkės Caroline Maniere, kildinamas iš šamaniškų mokymų, pirmųjų tautų tradicijų ir ritualinių menų, siūlo jums Moterų medicinos kelią: atraskite dieviškosios moters archetipus ir jų nenugalimos stiprybės simbolius, savo dovanas, sąjungininkes ir galias, kad atkurtumėte Didžiosios Deivės sąmonę ir pažadintumėte Motinos Žemės išmintį.

Leisdamiesi šiuo iniciacijos keliu galėsite ištirti savo esmę, atskleisti savo talentus, spinduliuoti savo galią ir įgyvendinti didžiąją Pačamamos Svajonę.

Moterų ratai, raudonosios palapinės, Tarptautinė trylikos vietinių močiutės taryba, menstruacijų ciklų magija, grįžimas prie švento seksualumo... Šiais didelių pokyčių laikais moterys buriasi trokšdamos seserystės, ketindamos atkurti ryšį su savo tikrąja esybe, pažadinti savo gyvybinę jėgą... ir pakeisti pasaulį.

Moterys žengia keliu nuo žaizdų gydymo iki šventojo moteriškumo pažadinimo. Vis daugiau moterų jungiasi į joms skirtus ratus, kuriuose sprendžiami tokie klausimai kaip motinystė, protėvių išmintis ir seksualumas. Visame pasaulyje tęsiasi feministinis aktyvizmas, tačiau horizonte bręsta naujas pogrindinis moterų judėjimas, suderintas su vertybėmis, susijusiomis su tikrąja moters prigimtimi, ir su naujo sąmoningumo pabudimu.

Mūsų gilių permainų epochoje kolekcija "Moteriškumo pažadinimas" siekia pristatyti autores moteris, kurios yra šio judėjimo lyderės: moterų ratelių fasilitatorės, raudonųjų palapinių įkūrėjos, protėvių išminties mokytojos, menstruacinio ciklo psichoterapeutės, meno terapeutės ir ritualų meno meistrės, šiam tikslui atsidavusios menininkės. Šiame rinkinyje, kuriame susikerta psichologinės, šamaniškos, dvasinės ir praktinės sritys, pateikiama tarptautinė vizija ir atveriamos išskirtinės ir novatoriškos galimybės kurti pasaulį, kuriame moterys galėtų gyventi labiau suderintai su savo prigimtimi.

  • Kaladę sudaro 49 kortos, vadovas (anglų k).
  • Pakuotės išmatavimai: 10.3 x 14.2 x 4.2 (cm).

Šiuo metu šią prekę galima įsigyti tik internetu.






Peržiūrėtos prekės
The Medicine Woman Oracle
€26,69

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish