< Grįžti į sąrašą

The Good Tarot kortos
Hay House

34,16

Į krepšelį


Kai beveik prieš 30 metų Colette Baron-Reid pirmą kartą pradėjo profesionaliai skaityti kortas, ji naudojo tradicinį taro kaip intuityvaus vedimo šaltinį. Dabar ji perėmė klasikinę formą ir suteikė jai šiuolaikišką atspalvį orientuotą į transformaciją ir asmeninį augimą.

Gero taro, kurio pagrindą sudaro šimtmečius skaičiuojanti spėjimo sistema, psichinė architektūra yra paprastesnė ir modernesnė, paremta šiuolaikine pozityviąja psichologija ir nukreipta į aukščiausio gėrio visiems išraišką. 78 kaladės kortos skaitomos kaip archetipiniai žmogiškosios patirties aspektai, su kuriais galime susidurti savyje, su kitais ar pasaulyje.

Šioje kaaldėje oras pakeičia tradicinius kalavijus, vanduo - taures, žemė - penkiaženklius, o lazdos - ugnį. Esminis skirtumas nuo tradicinių kaladžių yra tas, kad visos kortų žinutės užrašytos kaip teigiami teiginiai esamuoju laiku, o ne kaip prognozės, nurodymai ar perspėjimai. Tie, kurie naudoja kortas siūlomu būdu, gali iš karto ir asmeniškai integruoti jų energiją.

Nepaisant to, tradicinio taro entuziastai vis tiek gali taikyti savo mėgstamas sklaidas šiai kaladėlei, nes jos sudarymas pernelyg nenutolsta nuo to, kas jau pažįstama, o kvapą gniaužiantys originalūs piešiniai tikrai įkvėps.

  • Kaladę sudaro: 78 kortos ir vadovas (anglų k.).
  • Pakuotės išmatavimai: 10 x 13.8 x 5.2 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
The Good Tarot kortos
€34,16

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish