< Grįžti į sąrašą

Mystical Shaman Oracle kortos


62,20

Į krepšelį


Legendos byloja, kad anksčiau, kol nebuvo laiko, kol nebuvo kalbos, buvo šventieji simboliai. Medicinos ratas, Prakeikimas, Erelis, Jaguaras ir kiti artimai su mumis kalbėjo. Savo nesuskaičiuojamomis apraiškomis jie teikė viltį, išreiškė atsargumą, apšvietė galimybes, įkvėpė kurti, davė galią ir dalijosi žiniomis. Šventieji simboliai priklauso archetipų ir kolektyvinės pasąmonės sričiai, dvasiniam bendrumui, kurį dalijasi šiuolaikinės ir senovės tautos.

Dabar trys pagrindiniai mokytojai ir gydytojai Alberto Villoldo, Colette Baron-Reid ir Marcela Loboshave sujungė savo išmintį ir talentus, kad kartu su Mistinio šamano orakulu atvertų duris į šventų simbolių karalystę. Kai kreipiatės į orakulą, jūs pasitelkiate jėgą ir įžvalgą, kuri gali padėti suprasti dabartį, išgydyti praeitį ir daryti įtaką jūsų ateities eigai.

Galime tapti savo pranašais ir vizionieriais. Mes galime kalbėtis tiesiogiai su Dvasia, dialogą su gamtos jėgomis, kalbėti su didžiaisiais senovės dievų archetipais be tarpininkų. Niekam nereikia stovėti tarp Kūrėjo ir tavęs arba tarp tavęs ir didžiųjų gamtos jėgų.

  • Kaladę sudaro: 64 kortos, vadovas.
  • Pakuotės išmatavimai: 14.4 x 19.8 x 6 cm (5.7'' x 7.8'' x 2.4"). Kaladės svoris: 758g (1.67 lb)
  • 100% originalus Hay House produktas.


*Įspėjimas: gaminio spalva gali šiek tiek skirtis dėl fotografinio apšvietimo šaltinių arba monitoriaus nustatymų*






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Mystical Shaman Oracle kortos
€62,20

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish