< Grįžti į sąrašą

Oranžinė burtų žvakė 'Auksinė padėjėja' (2 vnt)
Magiški ritualai

6,90

Į krepšelį


Oranžinės žvakės, kurias valdo Jupiteris, mus apipila palaiminimais. Oranžinė spalva skatina optimizmą, geros savijautos jausmą ir įžiebia gydomąją energiją.

Gydydami savo protą, kūną ir sielą galime užmegzti ryšį su savo aukščiausiuoju "aš" ir atrasti naujos energijos. Uždekite oranžinę žvakę prieš atlikdami meditacijas, dvasines praktikas ir apeigas, kuriose daugiausia dėmesio skiriama gydymui. Leiskite jai degti bent 10 minučių, taip sukurdami ramią, regeneruojančią ir šventą erdvę, kurioje galėsite pakviesti gydomąsias energijas daryti stebuklus.

Sekmadienis yra gydymo ir gyvybingumo diena.

Šios žvakės yra pagamintos su eteriniais aliejais, kurie sustiprins jūsų ritualą ir padės pasiekti norimą rezultatą:

  • Kedro mediena yra puikus valomasis aliejus. Jis dažnai naudojamas valomuosiuose ritualuose. Jis stipriai apsaugo ir išsklaido neigiamas energijas bei esybes. Tai fantastiška priemonė, kurią galima naudoti išvalymo ritualuose.
  • Eglės aliejus nuo seno naudojamas gydytojų ir yra vienas seniausių vaistinių augalų. Eglė mus įžemina ir sugrąžina į gamtą, kuri jungia visas gyvas būtybes, švarų orą, kuris mus atgaivina, ir gydo senas įsisenėjusias žaizdas. Puikiai tinka giliam gydomajam kvėpavimui.
  • Rozmarinas yra senovinis augalas, naudojamas gydymui, raminantis imuninę sistemą ir veikiantis kaip priešuždegiminė priemonė. Jis nuramina visas mūsų sistemas, leisdamas vėl įsiviešpatauti ramybei.

Produkto specifikacijos:

  • 100% palmių vaškas, be kvapo.*
  • Degimo laikas: 8-9 val.
  • Medvilninė dagtis, stabili liepsna, be dūmų
  • 24 cm ilgio
  • Į rinkinį įeina 2 vnt.

Įneškite į savo kasdienybę magijos!







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Oranžinė burtų žvakė 'Auksinė padėjėja' (2 vnt)
€6,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish