< Grįžti į sąrašą

Turmalino kvarcas
3 - 4 (cm)

5,90

Į krepšelį


Kas atsitinka, kai viename akmenyje sujungiami du galingiausi kristalai? Sužinokite tai dirbdami su turmalino kvarco kristalu. Nors kvarcas ir juodasis turmalinas rekomenduojami dėl savo stipriai valančios energijos, jų veikimo būdai, kuriais jie valo ir subalansuoja jūsų dvasią, iš tikrųjų labai skiriasi. Juodasis turmalinas sugeria neigiamą energiją ir apsaugo jus nuo jos poveikio, o skaidrusis kvarcas išvalo jūsų energetinius blokus ir sustiprina jūsų teigiamą galią.

Šis akmuo, pasižymintis kvarco skaidrumu ir energijos stiprinimu bei turmalino apsauga, puikiai tinka net giliausioms baimėms įveikti. Pajusite energijos antplūdį, kuris paskatins jus nugalėti save žlugdantį elgesį ir mintis. Šis akmuo skirtas pripažinti savyje slypinčią galią, kurią turite, kad galėtumėte išspręsti ar susidoroti su bet kokia savo gyvenimo problema. Prisilieskite prie turmalininio kvarco, kai reikia harmonizuoti protą ir dvasią ir pritraukti sėkmę bei gausą, kylančią iš teigiamų gyvenimo sprendimų.

Mes naudojame šį kristalą kaip būdą perprogramuoti neigiamus mąstymo modelius. Visi turime dalykų, kurių manome, kad negalime padaryti. Nesistengdami, pasąmoningai save ribojame tokiomis mintimis: "Negaliu gauti to darbo" arba "Negaliu pasiekti to tikslo". Šių save žlugdančių įsitikinimų sugriovimas yra sunkus, bet būtinas siekiant pažangos. Kai tik pajuntame, kad užstringame tame pačiame neigiamame įsitikinime, mes taikome šią praktiką su turmalino kvarcu.

Atlikdami perprogramavimo praktiką, jūs leidžiate kvarco skaidrumui ir juodojo turmalino įžeminimui sukurti proto, kūno ir dvasios harmoniją. Kartokite tai, kai tik pajusite, kad į jūsų psichinę erdvę vėl pradeda skverbtis abejonės savimi. Tai padeda jums pralaužti tą seną, sustingusį energetinį modelį ir atverti save neribotoms galimybėms, kurias visata jums yra paruošusi.







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Turmalino kvarcas
€5,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish