< Grįžti į sąrašą

PUIKI DOVANA
"Daugiapasaulės sakmė", Pupsų kronikos, I d.
N. Gabija Wolmer

14,86
100p. Kieti viršeliai.

Į krepšelį


Knygoje atsivers  paslaptingas Unduno slėnis, kurio  gyventojai  - didingi žvynuoti grembolai, niūroki išsikasantys iš po žemių niuksai. Tačiau  svarbiausia - džiaugsmingi geranoriški pupsai, būtybės su septyniomis kišenėmis, mokantys  smagiai  šokinėti o kartais – ir šviesti tamsoje! 
Dar pupsai moka skrieti virš žemės, susikabinę rankomis, atkartodami žvaigždynų piešinius žemėje bei prikviesdami gerovę Unduno slėniui. Tuomet Unduno dangus ima švelniai skambėti, o medžiai keisti spalvas…
Kas gi galėjo numanyti, jog gerieji pupsai netyčia apnuodys niukses? Ar atleis jiems niuksai, o gal  paslaptingoji mergelė Sokryla jiems padės? Ką būtent ji patarė pupsui Giliai Žvelgiančiam išminčiui ir apie kokią artėjančią į Unduną bėdą perspėjo?
Tai pirmoji Daugiapasaulės sakmės dalis,  įvedanti į šviesius, neregėtus, magiškus  pasaulius ir smagius jų gyventojų nuotykius. 
Knyga su humoru atskleidžia, kaip gerumas ir draugystė  padeda išvengti bėdų, o atsiprašymas, nors nemalonus, tiek daug pakeičia į gera…








Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
"Daugiapasaulės sakmė", Pupsų kronikos, I d.
€14,86

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish