< Grįžti į sąrašą

PROTARPINIS BADAVIMAS: ilgaamžiškumo paslaptis ir 12 klaidų, kurių geriau nedaryti – tobulas sprendimas, kurio ieškojote
-

11,70
128p.

Į krepšelį


Atsikratykite antsvorio visiems laikams, pagerinkite metabolizmą, sustiprinkite smegenų veiklą ir gyvybingumą – tuo pačiu neatsisakydami maisto, kurį mėgstate.Protarpinis badavimas – šimtmečiais žinoma praktika, kurios nauda pagaliau buvo ištyrinėta ir pagrįsta mokslo įrodymais. Vadovaukitės šiuo sveikatos gidu ir atskleiskite ilgaamžiškumo paslaptis + sužinokite, kokių klaidų laikantis protarpinio badavimo geriau nedaryti, jei norite pasiekti puikių rezultatų! Knygoje rasite ir skyrių apie senėjimą lėtinančią autofagiją + Jūsų progreso kalendorių.

Norite pasiekti savo optimalią sveikatą ir fizinės formos piką neatsisakydami mėgstamo maisto ir valandų valandas praleisdami sporto salėje? Pavargote nuo dietų ir mankštos programų, po kurių jaučiatės alkani, išsekę ir nusivylę? Į pagalbą ateina paprasta ir daug pastangų nereikalaujanti metodika, kurios naudą įrodė mokslas.









Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
PROTARPINIS BADAVIMAS: ilgaamžiškumo paslaptis ir...
€11,70

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish