< Grįžti į sąrašą

Amuletas "Užkerėtas krištolinis rutulys"
Intuicijai, įžvalgai

8,90

Į krepšelį


Amuleto "Užkerėtas krištolinis rutulys" širdyje yra kerintis centrinis elementas - švytintis mėlynas nesuvokiamo gylio krištolo rutulys. Šis kristalinis rutulys yra gilių apreiškimų indas, mįslė, jungianti mirtingąjį su beribėmis kosmoso platybėmis.

Melsvos spalvos rutulyje įamžintas galimybių gobelenas, kurio kiekviena briauna atspindi mirguliuojantį kosmosą ir gilias nešiotojo sielos kerteles. Sferoje glūdi amžių išmintis, o jos žydri atspalviai primena ramias užmirštų vandenynų gelmes, kviečiančias stebėtoją gilintis į jos paslaptis su ieškotojo smalsumu ir akolito pagarba.

Šioje sferoje laiko ir erdvės šydai tarsi šoka, skleisdami dangišką švytėjimą, kuris šnabžda paslaptis tiems, kurie yra prisitaikę prie jo rezonanso. Pirštais palietus poliruotą paviršių, užsimezga ryšys - ryšys tarp kūniškumo ir metafizikos. Žvilgsnis į jo gelmes primena žvilgsnį į pačią visatą - kosminę simfoniją, kurioje žvaigždės susiduria ir galaktikos susilieja begalinio potencialo balete.

Šis mėlynas krištolinis rutulys yra daugiau nei paprastas papuošalas; jis yra neįprastų įžvalgų laidas, kviečiantis tyrinėti savo intuicijos gelmes ir priimti viduje slypinčius atradimus. Ant grandinėlės pakabintas amuletas "Auksinio orakulo įžvalga" tampa šventu ryšiu tarp ieškančiojo ir paslaptingų egzistenciją formuojančių jėgų, įkvepiančiu į atradimų ir nušvitimo kelionę, peržengiančią apčiuopiamo pasaulio ribas.


  • Išmatavimai: 2.5 x 4 (cm).
  • Sudėtis: alavas.






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Amuletas "Užkerėtas krištolinis rutulys"
€8,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish