< Grįžti į sąrašą

Salotinio opalo delninukas
Peru

14,90

Į krepšelį


Žaliasis opalas - tai kristalas artimai susijęs su širdimi. Opalas skirtas suteikti atgaivinančių ir jauninančių energijų visiems, kurie kovoja su emociniu širdies skausmu. Tai puikus kristalas tiems, kurie neseniai patyrė traumą ar sielvartą, iširusius santykius ar skaudžius nesutarimus. Žaliasis opalas padeda mums atrasti stiprybę, kurios turėjome anksčiau, ir skatina ją panaudoti, kad galėtume judėti į priekį ir atsinaujinti. Šis kristalas mums parodo, kad iš tiesų šiame gyvenime mums reikia tik savęs, ir kasdien primena apie vidinę stiprybę, kurią iš tiesų turime.

Žaliasis opalas taip pat yra akmuo, kuris yra čia tam, kad nuramintų jus hiperemociniu laikotarpiu. Laikant jį rankose, jo raminamąsias energijas galima pajusti vos palietus. Visiems, kurie kovoja su emocijomis, rekomenduojame medituoti su žaliojo opalo gabalėliu. Tai darydami ne tik nuraminsite emocijas, bet ir sulėtinsite protą. Mums svarbu atsitraukti nuo kasdienybės ir bent akimirkai iškelti save į pirmą vietą. Reguliariai medituojant su žaliuoju opalu galima visiškai atsiverti ir išvalyti širdį nuo visų nepageidaujamų emocijų.

Jei nuolat svajojate, žaliasis opalas gali jums padėti. Šis kristalas padeda išvalyti mintis ir geriau suvokti aplinką. Dėl daugybės mus supančių trukdžių nuolat pamirštame suvokti aplinką. Žaliasis opalas primena, kad reikia gyventi šia akimirka ir mėgautis tuo, kas mus supa, o ne tuo, kas mus blaško.

  • Ilgis: 4.5 - 6 (cm).






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Salotinio opalo delninukas
€14,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish