< Grįžti į sąrašą

Larvikitas
Natūralus akmuo

2,90 €4,90

Į krepšelį


Dėl ryškios išvaizdos larvikitas dažnai painiojamas su kitais švytinčiais akmenimis, tokiais kaip labradoritas ir mėnulio akmuo, tačiau unikali šio kristalo energija yra būdinga tik jam vienam. Larvikito energija yra susijusi su kūno įžeminimu, padeda stabilizuoti emocijas, kai jaučiate, kad jos per daug pakrypo į neigiamą pusę. Suteikdamas ramybės jausmą ir veikdamas taip, kad išvalytų jus nuo neigiamų emocijų, larvikitas išlaisvina jūsų protą, kad galėtumėte tyrinėti naujas idėjas. Larvikito kurstomas vienijantis ryšys su žeme įveda dvasinę pusiausvyrą. Jis suteikia pasitikėjimo pagrindą, kad galėtumėte tyrinėti naujas mintis, projektus ir nuotykius.

Ši dvasinė harmonija ir proto aiškumas virsta didesne kantrybe. Taigi tiems, kuriems nerimas ar stresas sukelia emocinius protrūkius, meditacijos su lavrikitu gali išlyginti nuotaiką ir sukurti sveikesnę būseną. Kantriai ir apgalvotai bendraujant, kristalų praktika su larvikitu gali padėti pažvelgti į išmintį, kuri ankstesnėje perspektyvoje jums buvo neprieinama. Dėl to larvikitas yra puikus akmuo tiems, kuriems būdingas emocinis požiūris į dalykus. Užuot per anksti užbaigę projektus ar santykius, naudokite larvikitą, kad apmąstymuose nurimtų protas ir dvasia. Šis akmuo nukreipia protą į objektyvius požiūrio taškus, kad situacijas suprastumėte su didesne užuojauta. Rinkitės larvikitą, kad priartėtumėte prie raminančios ir įžvalgios žemės energijos.

Čakra: Šaknies, Trečios akies.

Tai yra natūralūs akmenys, todėl kiekvienas yra unikalus ir gali turėti smulkių doubučių, intarpų - tai yra jų natūralaus grožio dalis. 

Akmenukų dydis: ~ 2 - 3 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Larvikitas
€2,90 €4,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish