< Grįžti į sąrašą

PUIKI DOVANA
Kristalų rinkinys 'Streso mažinimui ir ramybei'
AUM

11,90

Į krepšelį


Stresas gali paveikti viską, ką darome, galvojame ar jaučiame. Jis taip pat gali turėti įtakos mūsų kūno funkcijoms. Stresą galime patirti ir įveikti skirtingai, o požymiai taip pat gali pasireikšti įvairiai:

  • Streso požymiai fiziniame lygmenyje: raumenų įtampa, dažni peršalimai ir infekcijos, alergijos, viduriavimas ar vidurių užkietėjimas, virškinimo sutrikimai, opos, hiperventiliacija, pykinimas, aukštas kraujospūdis, širdies problemos, seksualinės problemos, menstruacijų sutrikimai.
  • Streso požymiai psichologiniame lygmenyje: nesugebėjimas susikaupti ar priimti paprastus sprendimus, atminties sutrikimai, depresija, nerimas, neigiamas mąstymas, nuotaikų kaita, nusivylimas, irzlumas, motyvacijos, pasitikėjimo ir savigarbos stoka.
  • Streso požymiai elgsenoje: padidėjus priklausomybė nuo kavos, rūkymo, alkoholio ar nelegalių narkotikų, darboholizmas, santykių problemos, savęs nepriežiūrėjimas, nemiga, neapdairumas ir pykčio priepuoliai.

Kalnų krištolas

 

Šis kristalas yra žinomas kaip pats galingiausias kristlas gydytojas ir padeda mums atrasti vidinę ramybę, kuri yra taip reikalinga įtampos ar nelaimiuų akivaizdoje. Kalnų krištolas gali būti efektyviai naudojamas norint išlikti susikoncentravusiems ir susicentruoti.

 

Ametistas

 

Ametistas yra mūsų gelbėtojas tomis dienomis, kai jaučiame spaudimą ir atrodo, kad viskas klostosi negerai. Jis suteikia aiškumo jausmą, atpalaiduoja protą, padeda rasti streso priežastis. Šis kristalas gali mums padėti sumažinti nerimą ir pritraukti pozityvias vibracijas.

 

Rožinis kvarcas

 

Rūpinimasis savimi ir užuojauta yra labai svarbūs kiekvienam streso akivaizdoje, o rožinis kvarcas primins apie šias savybes. Tai taip pat yra galingas emocinio balanso įrankis, padedantis susikoncentruoti įtemptose situacijose.






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Kristalų rinkinys 'Streso mažinimui ir ramybei'
€11,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish