< Grįžti į sąrašą

Unakitas neapdorotas (M)
Pietų Afrika

7,90

Į krepšelį


Suteikite savo širdžiai aiškumo pojūtį. Pavadintas Unaka kalnų Šiaurės Karolinoje, kur jis pirmą kartą buvo atrastas, vardu, šis kristalas puikiai tinka meditacijai, padeda pajusti visišką dabarties pojūtį, skatina paleisti praeitį.

Išlaisvina nuo praeities klaidų stiprina jūsų energetinį lauką, atblokuodamas trukdančias jėgas. Nors unakitas ypač rekomenduojamas tiems, kurie bando įveikti emocinį skausmą, ir nėščiosioms, siekiančioms užmegzti ryšį su savo kūdikiu, šis kristalas yra visuotinai naudingas tiems, kurie bando sustiprinti savo dabartinį dvasingumą.

Atsikratykite neigiamo požiūrio ir pradėkite žiūrėti į priekį, fokusuokitės į tai ką galite padaryti, kad taptumėte geresni. Naudokite unakitą meditacijoje, kad palengvintumėte savo pažangą. Tam laikykite unakitą delne. Sėdėkite ramiai, sutelkę dėmesį tik į kvėpavimą. Įkvėpkite pozityvumo, iškvėpkite negatyvumą ir bet kokias su praeitimi susijusias toksiškas emocijas. Kai įgausite proto aiškumą, unakitu nusistatykite savo ketinimą. Ketinimas gali būti konkretus arba tiesiog: atleidžiu sau už klaidas ir dėl to, ko iš jų išmokau, susikursiu šviesesnę ateitį. 

Zodiako ženklas: Skorpionas, Vandenis, Ožiaragis.

Čakra: Širdies.

Ilgis: ±4-8 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Unakitas neapdorotas (M)
€7,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish