< Grįžti į sąrašą

PUIKI DOVANA
Briaunuota apatito apyrankė
6 mm

19,00

Į krepšelį


Mėlynasis apatito akmuo yra galingas įrankis. Jis suaktyvina trečiosios akies ir šaknies čakras, kad būtumėte ne tik motyvuoti, bet ir susikaupę. Dažnai mūsų ryžtas mažėja dėl to, kad trūksta įžvalgumo. Neturėdami aiškaus krypties pojūčio, greitai išeikvojame energiją ir nesijaučiame pažengę į priekį daugiau nei anksčiau. Tačiau į trečiąją akies čakrą įliejus mėlynojo apatito energijos, galime susitelkti ir prisiminti, kur turime eiti.

Naudokite šį atgaivinantį akmenį ir savo gyvenimui pagerinti. Stiprindami savo energiją, įveiksite nusivylimus, kurie stabdė jūsų asmeninę pažangą, ir jausitės skatinami imtis naujų iššūkių. Padėdamas transformuoti neigiamą mąstyseną į pozityvią, apatitas įkvėps jus kurti sau geresnį gyvenimą.

Kartais gyvenime tenka žvelgti atgal, kad galėtume judėti į priekį. Apatito energija padeda mums atpažinti savo praeities klaidas, kad galėtume jų išvengti kurdami sau šviesesnę ateitį. Užuot apsunkinęs dvasią kaltės jausmu, apatitas skatina mus pamatyti turimą potencialą ir kasdien mums prieinamas augimo galimybes.

Jausmas, kad jus traukia apatito energija, gali reikšti, kad turite situacijų, kurias norėjote pagerinti ar pakeisti, bet vis atidėliojote. Atidėliojote keliones arba karjeros, kuri jus žavi, paieškas? Jei nekantraujate kažko imtis, apatitas suteiks jums energetinį postūmį, kurio reikia, kad patenkintumėte savo dvasinį alkį ir gautumėte daugiau naudos iš gyvenimo!

  • Karoliukų diametras: 0.6 (cm).
  • Riešo apimtis: 16 (cm).





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Briaunuota apatito apyrankė
€19,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish