< Grįžti į sąrašą

Ispalla incense 7 Days of Renewal smilkalai
Magiški aksesuarai

2,79

Į krepšelį


Atnaujinkite proto, kūno ir sielos vibracijas, savo energiją ir ryšį su kitais. Atgaivina suvokimą, valo aurą ir sujungia kūną su aukštesnėmis energijomis.

Palo Santo (Šventosios medienos) savybės

Andų vietiniai gyventojai šimtmečius naudojo Palo Santo neigiamai energijai atbaidyti. Deginant šią šventąją medieną, išvaloma neigiama energija, atkuriama taika ir harmonija, stiprinamas ryšys su Motina Žeme. Pasak tradicijos, Palo Santo natūraliai mažina stresą ir atpalaiduoja. Palo Santo pasižymi maloniu gaivinančiu ir pakylėjančiu kvapu. 

"Ispalla" siūlo visiškai natūralių "Palo Santo" smilkalų kolekciją, kurių kiekviena lazdelė yra kruopščiai rankomis pagaminta iš medienos, surinktos sausuose Piuros miškuose, Peru. Bendradarbiaudama su vietos bendruomenėmis, "Ispalla" užtikrina atsinaujinančių šaltinių naudojimą, saugodama ekosistemą ateities kartoms.

Šiaurės Peru ir jos protėvių, kurių gyvenimas buvo kupinas ritualų ir gilaus tikėjimo nežemiškomis jėgomis, energija susilieja su šventuoju Palo Santo ir sukuria unikalius smilkalus, kurie suteikia paguodos, gydo ir valo sielą.

Produkto specifikacijos:

  • Aplinkai nekenksmingas produktas
  • Rankų darbo produktas
  • Jokio vaikų darbo
  • Be šalutinių gyvūninių produktų
  • Perdirbama pakuotė
  • Pakuotėje: 13 (g) (apie 14 lazdelių)
  • Sudedamosios dalys: Bambuko lazdelė, palo santo milteliai, palo santo derva, augalų milteliai, eteriniai aliejai, distiliuotas vanduo.





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Ispalla incense 7 Days of Renewal smilkalai
€2,79

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish