< Grįžti į sąrašą

Geltona burtų žvakė 'Sėkmės magnetas' ( 2 vnt)
Magiški ritualai

6,90

Į krepšelį


Geltonos spalvos žvakės, kurias valdo Saulė, siejamos su visuotine gyvybine jėga ir asmenine galia. Geltonos spalvos žvakės sužadins džiaugsmą, laimę ir padės nuvyti niūrumą.

Naudokite šias burtų žvakes norėdami paprašyti teigiamų palaiminimų sau, savo pastangoms ir tiems, kuriuos mylite. Puikiai tinka tiems, kurie užsiima manifestavimo magija ir siekia sėkmės. Reikia sėkmės prieš pradedant naują projektą? Tai jūsų žvakė.

 Norėdami atlikti paprastą laimės burtą, uždekite žvakę, užrašykite savo ketinimus ant popieriaus lapo ir leiskite popieriui degti liepsnoje karščiui atspariame inde. Visiškai sudeginkite žvakę, kad užantspauduotumėte savo burtą. Tačiau jeigu tam neturite galimybės, žvakę užgesinkite ir daugiau jos nebedekite.

Sekmadienis - kūrybiškumo, pasitikėjimo savimi ir sėkmės diena. Šią dieną valdo saulė, todėl ji atitinka nuožmią energiją.

Šios žvakės yra pagamintos su eteriniais aliejais, kurie sustiprins jūsų ritualą ir padės pasiekti norimą rezultatą:

  • Bergamočių eterinis aliejus kilęs iš Italijos Jonijos jūros pakrantės. Įrodyta, kad jis pakelia nuotaiką, mažina streso hormonų kiekį, didina serotonino gamybą ir padeda kovoti su nuovargiu. Jis idealiai tinka kūrybiškumui didinti, protiniam aiškumui gerinti ir entuziazmui pakurstyti.
  • Citrinos vaidina svarbų vaidmenį Karibų liaudies medicinoje ir magijoje. Raganiai naudoja laimus įvairiems burtams. Aromaterapijoje laimas naudojamas panašiai kaip ir citrina: tai natūrali valomoji ir švarinamoji priemonė. Ji simbolizuoja širdį ir padeda priimti pokyčius. Citrinų eterinis aliejus gali sumažinti stresą ir padidinti energiją. Puikus vaisius, padedantis pradėti viską iš naujo.
  • Greipfrutų eterinis aliejus veikia pakiliai. Jis suteikia gerą nuotaiką, nukelia į laimingą vietą. 

  • 100% palmių vaškas, be kvapo.*
  • Degimo laikas: 8-9 val.
  • Medvilninė dagtis, stabili liepsna, be dūmų
  • 24 cm ilgio
  • Į rinkinį įeina 2 vnt.

Įneškite į savo kasdienybę magijos!






Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Geltona burtų žvakė 'Sėkmės magnetas' ( 2 vnt)
€6,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish