< Grįžti į sąrašą

Stebuklų kursas lengviau: įveikite kelią iš baimės į meilę
Alan Cohen

12,80
240p.

Į krepšelį


Įveikite kelią iš baimės į meilę

Stebuklų kursas yra savarankiškoms studijoms skirta dvasinės minties sistema, kuri moko rasti kelią į meilę ir atleidimą. Ji jau pavergė milijonų žmonių protus ir širdis ir atnešė jiems vidinę ramybę, kuri pakeitė baimę ir skausmą.

„Stebuklų kursas lengviau“ padeda aiškiau suprasti Stebuklų kurso (pirminio šaltinio) tekstus ir taikyti praktiškai, o, svarbiausia, padeda pasiekti realių rezultatų gyvenime ir patirti gydomąjį Kurso poveikį. Ši knyga yra unikalus vadovas, skirtas tiek seniai studijuojantiems Kursą, tiek pradedantiesiems, kurie nori susipažinti su pagrindinėmis Kurso mintimis.

Alanas Koenas daugiau nei 30 metų studijuoja Stebuklų kursą ir moko kitus. Alanas taip pat yra bestselerių serijos „Atgaiva sielai“ (Chicken Soup for the Soul) bendraautoris, o jo kasmėnesinė skiltis „Iš širdies“ publikuojama daugelio pasaulio šalių žurnaluose. Jis sako kalbas ir skaito pranešimus seminaruose apie asmeninį augimą, holistinę sveikatą, žmonių tarpusavio santykius ir kitomis įkvepiančiomis temomis.

 







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Stebuklų kursas lengviau: įveikite kelią iš baimės į meilę
€12,80

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish