< Grįžti į sąrašą

Gua sha kalnų krištolo masažinis akmuo
8 (cm)

9,50

Į krepšelį


Gua Sha - tai gydomoji tradicinės kinų medicinos masažo technika, kuri gali būti naudojama odai tonizuoti ir stangrinti, padidinti odos priežiūros veiksmingumą ir suteikti odai gaivumo bei švytėjimo.

Ši technika atsirado Mingų dinastijos laikais (1368-1644 m.), o jos metu naudojamas odos priežiūros įrankis (kaip šis!) plokščiu kraštu, kurį galima naudoti spaudžiant ir glostant arba braukiant suteptą odą viena kryptimi. Tai, pasak kinų, išjudina qi (气) arba energiją po kūną. Alopatinės medicinos terminais tai reiškia, kad pagerėja kraujotaka, todėl išsiskiria užsistovėjęs kraujas ir toksinai. Dėl šio judėjimo į sustingusias vietas priteka daugiau kraujo ir maistinių medžiagų, todėl pavargusi oda tampa sveikesnė ir atjaunėja.

Ši guaša pagaminta naudojant kruopščiai išgautą kalnų krištolą. Kvarcų šeimoje gausu aukštus dažnius skleidžiančių kristalų, tačiau universaliai galingas kalnų krištolas tikrai yra išskirtinis. Jis geba išvalyti, sustiprinti ir programuoti ketinimus. Laikykite jį savo namuose, kad išvalytumėte ir sustiprintumėte savo erdvės energiją, arba naudokite kartu su kitais kristalais, kad sustiprintumėte jų energiją. 


Naudojimo instrukcijos:
Pradėkite nuo švaraus veido ir paruoškite odą veido aliejumi arba serumu. Laikykite įrankį lygiai prie veido ir pradėkite nuo kaktos. Braukite aukštyn judesiais nuo antakių iki plaukų linijos.

Priežiūra:
Prieš ir po kiekvieno naudojimo švelniai nuplaukite vandeniu su muilu ir kruopščiai nusausinkite. Laikykite sausoje, kambario temperatūros patalpoje.







Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!




Tinklaraštis
Kristalų tinklelių gidas pradedantiesiems
Ezoterinis Centras AUM

Skaityti
Įžanga į kristalų pasaulį
8 kristalai pradedantiesiems

Skaityti
Peržiūrėtos prekės
Gua sha kalnų krištolo masažinis akmuo
€9,50

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish