< Grįžti į sąrašą

PUIKI DOVANA
Ametisto, avantiūrino ir kalnų krištolo mala - maldos karoliai
0.8 (cm)

28,90

Į krepšelį


Ametistas pasižymi dvasinėmis savybėmis, todėl gali būti naudojamas siekiant patekti į aukštesnius sąmonės lygmenis. Jis gali būti tiltas tarp fizinio ir nežemiškojo pasaulių.

Avantūrinas padeda įgyvendinti svajones. Jis skatina ryžtingą apsisprendimą, entuziastingas pastangas ir kūrybiškumą.

Kalnų krištolas yra galingas akmuo ir energijos šaltinis. Jis skatina aiškų mąstymą ir suvokimą. Jis padeda užmegzti ryšį su vidine išmintimi. 

Om simbolis yra švenčiausia induistų ir tibetiečių mokymų sąvoka. Pasak senovės indų dvasinių mokslų, Dievas iš pradžių sukūrė garsą iš vibracijų, iš kurių atsirado pasaulis ir visa, kas yra pasaulyje. Ženklas Om reiškia neišsakytą Dievo vardą, absoliutą, ir jame slypi visų šventraščių prasmė. Jis įkūnija pergalę prieš chaosą ir padeda užmegzti ryšį su giliausia esme. Om turi didžiulės galios, kuri valdo Visatą, saugo nuo nelaimių ir veda tikinčiuosius į nušvitimą bei pažinimą.

Mala iš pradžių yra hinduistinė ir budistinė maldos ir meditacijos priemonė. Ji naudojama mantroms skaičiuoti meditacijos metu. Mantra - tai žodžių rinkinys, dažnai iš sanskrito, kuris kartojamas kelis - tradiciškai 108 - kartus. Kartojant sutelkiamas dėmesys į žodžių prasmę ir vibraciją, galbūt kartu su lydinčia vizualizacija. Treniruojantis tokia meditacijos praktika, jūsų mintys nurimsta, o kūnas atsipalaiduoja. Šiais laikais mala taip pat nešiojama kaip mados aksesuaras.

Pridedamas medvilninis maišelis.





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Ametisto, avantiūrino ir kalnų krištolo mala - maldos karoliai
€28,90

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish