< Grįžti į sąrašą

Tulsi medžio mala su tulitu ir rožiniu kvarcu (AA kokybė)
Magiški aksesuarai

22,00

Į krepšelį


Mala iš pradžių yra hinduistinė ir budistinė maldos ir meditacijos priemonė. Ji naudojama mantroms skaičiuoti meditacijos metu. Mantra - tai žodžių rinkinys, dažnai iš sanskrito, kuris kartojamas kelis - tradiciškai 108 - kartus. Kartojant sutelkiamas dėmesys į žodžių prasmę ir vibraciją, galbūt kartu su lydinčia vizualizacija. Treniruojantis tokia meditacijos praktika, jūsų mintys nurimsta, o kūnas atsipalaiduoja. Šiais laikais mala taip pat nešiojama kaip mados aksesuaras.

Tulitas yra fantastiškas akmuo gerai emocinei savijautai, kurį galima naudoti meilei sau ir vidinei ramybei skatinti. Jei ieškote guodžiančio palydovo savo gydomojoje kelionėje, tulitas tikrai yra tas kristalas, kurį norėsite turėti šalia savęs.

Rožinio kvarco karoliukai yra palaiminti šviesiai rausvais atspalviais. Šie tyri ir gražūs širdies čakros karoliukai yra skirti skatinti ryšį, palaiminti jus užuojauta sau ir padėti jums pagilinti santykius su savimi ir tais, kurie yra jūsų periferijoje. Rožinis kvarcas, žinomas kaip besąlygiškos meilės akmuo, skirtas ne tik romantikai. Ši mala meiliai pakvies jus priimti meilę į savo meditacijos praktiką ir palaikys ryšį su švelnesnėmis ir gausesnėmis intencijomis.

  • Ilgis: 35 (cm).
  • Karoliukų išmatavimai: 0.8 (cm).
  • Kilmės šalis: Indija.





Šią ir daugelį kitų prekių galite įsigyti ir užsukę į Aum centro parduotuvę Kaune:
Kęstučio g. 83 (Priešais muzikinį teatrą)
Darbo laikas ir žemėlapis čia.
Laukiame Jūsų!



Peržiūrėtos prekės
Tulsi medžio mala su tulitu ir rožiniu kvarcu (AA kokybė)
€22,00

EnglishEstonianGermanLatvianLithuanianPolish